OŠTAR NAPAD

'TUŽIT ĆU SVE KOJI SU ME NAZVALI HODAJUĆOM SPRDNJOM' Judith Reisman najavila da u Hrvatskoj ostaje do daljnjeg

Zvonimir Hodak, odvjetnik kojeg je angažirala Reisman, najavio je da će tužiti sve medije koji su prekršili Kazneni zakon i Zakon o medijima
 Goran Mehkek / CROPIX

Američka komunikologinja Judith Reisman tokom današnjeg obraćanja medijima rezimirala je svoj boravak u Hrvatskoj, te najavila kako će podiči tužbe protiv nekih medijskih kuća.

- Judith Reisman je u Hrvatskoj dočekana kao ni u jednoj kulturnoj europskoj zemlji do sada. Dočekana je na nož samo zato što se protivi 4. modulu Kurikuluma o zdravstvenom odgoju - rekao je Zvonimir Hodak, odvjetnik kojeg je angažirala Reisman.









Goran Mehkek / CROPIX

Prema njegovim riječima Reisman će tužiti sve one medije koji su prekršili Kazneni zakon i Zakon o medijima.

- Tužit će sve koji su pisali kako je Reisman antisemitkinja i negira holokaust, kao i one koji su ju nazvali lažljivicom i hodajućom sprdnjom - pojasnio je Hodak ne želeći precizirati o kojim se točno medijima radi.

Goran Mehkek / CROPIX

Reisman je zatim ponovo iskoristila priliku da iskritizira Kurikulum zdravstvenog odgoja, kao i rad dr. Aleksandra Štulhofera, a njezin kolega Tim Tate optužio ga je da surađuje s tri pedofila.

Na upit bi li po njezinom mišljenju ministar Željko Jovanović trebao dati ostavku odgovorila je: - Ja znam što bih učinila na njegovom mjestu, ali ja nisam Hrvatica - rekla je Reisman koja u Hrvatskoj ostaje do daljnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:17