TRAGEDIJA KOD POŽEGE

U ŠUMI PRONAŠLI BEŽIVOTNO TIJELO NESTALOG MLADIĆA Za Josipa kažu da je bio povučen, ali izuzetno drag, iz kuće je navodno otišao nakon svađe s curom

 Požega.eu, PU požeško-slavonska

Josip Zlomislić (21), koji je u utorak navečer u nepoznatom pravcu otišao od svoje kuće u Požeškim Brđanima, pronađen je mrtav, potvrdio je HGSS, čiji su pripadnici tragali za mladićem. Prema još uvijek neslužbenim informacijama do kojih je došao portal Požega.eu, beživotno Josipovo tijelo pronašli su članovi HGSS-a duboko u šumi na području Požeških Brđana.

Policija obavlja očevid, a navodno je riječ o suicidu eksplozivnim sredstvom.

Na području Požeških Brđana potražna akcija policije i članova HGSS-a, stanice Požega pokrenuta je u srijedu oko 20 sati nakon što je Josipov nestanak prijavila obitelj.

Nestali mladić navodno se porječkao s djevojkom, a kažu da je i inače bio dosta labilne naravi.

Josip je volio planinariti. Lani je s požeškim planinarima bio u Grčkoj, na planini Bogova, Olimpu. Kažu da je bio malo povučen, ali izuzetno drag. Kako su rekli neki od mještana, Josip je u sobi u svom obiteljskom domu ostavio sve kao da se više nikada neće vratiti. Nažalost, najcrnje slutnje su se obistinile, piše Požega.eu.

U poslijepodnevnim je satima službena potvrda o pronalasku tijela Josipa Zlomislića stigla i iz PU požeško-slavonske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:05