VIŠE OD 70 VATROGASACA U BORBI

VELIKI POŽAR PLANUO KOD VODICA Gust crni dim vidljiv je iz Vodica, Šibenika i s otoka šibenskog arhipelaga, vatra prijeti Raslinama

 Screenshot

>>> NOVO 16:00 - Imamo veliki požar između Benkovačke ceste i Rasline. Borimo se s vatrom koja je krenula prema Raslini i za sada mogu reći samo to da je na terenu 70 vatrogasaca, a u gašenju nam pomažu jedan kanader i tri air traktora. Od vatre smo uspjeli spasiti stoku s jednog poljorivrednog gospodarstva, a poljorivredne površine i maslinici su u plamenu, rekao je kratko za Šibenski.hr zapovjednik JVP Šibenik Volimir Milošević.

-----------------------------------

Veliki požar koji je planuo danas u 12,48 minuta na brdu Mrdakovica kod Vodica gase dva kanadera i dva air traktora, a na terenu se s vatrom bori 51 vatrogasac.

Na Mrdakovici gore trava, makija i nisko raslinje, a stanovnici Vodica nisu u opasnosti, kazali su u Županijskom centru 112.

Gust crni dim vidljiv je iz Vodica, Šibenika i s otoka šibenskog arhipelaga.

Inače na tom brdu gorjelo je i prošle noći od 23,48 do 3,30 ujutro, a u gašenju su sudjelovala 32 vatrogasca. Opožarena je površina od 20 hektara trave i niskog raslinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:55