HUMANITARNA UTRKA

VIDEO: 'DO CILJA ZAJEDNO' ZA SPORTAŠE SPECIJALNE OLIMPIJADE HRVATSKE Dođite na Sljeme i podržite ih s Janicom Kostelić i Nikom Fleiss

 PROMO

Da tjedan završi u dobrom raspoloženju i plemenitom ozračju, pobrinuli su se Skijaški klub Žuti mačak, Zaklada Hrvatskih sportaša i Hrvatska glazbena unija. Ova složna ekipa udružila je snage kako bi našim sportašima Specijalne olimpijade olakšala odlazak na Zimske svjetske igre Specijalne olimpijade u austrijskoj pokrajini Štajerskoj u Grazu, Schladmingu i Ramsau od 14. do 25. ožujka.

Toplo se odjenite, okupite velike i male pa dođite na Sljeme na Bijeli spust u nedjelju, 26. veljače, od 11.30 do 14 sati na humanitarnu utrku 'Do cilja zajedno'.

Ondje vas čekaju reprezentativci Specijalne olimpijade koje će podržati Janica Kostelić, Nika Fleiss, Dubravko Šimenc, Stjepan Božić, Mario Možnik, Slaven Rimac, dečki iz Parnog Valjka, Soul Fingersi, Nikša Bratoš, Ivana Banfić - Ladišić, Jura Pađen, Miroslav Ungar, Davor Rodik, Matija Lovrec, Marko Bujanović i mnogi drugi dragi ljudi iz sportskog i javnog života.

- Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju - prisega je sportaša Specijalne olimpijade i poticaj svima da se uključe i budu dio humanitarne utrke 'Do cilja zajedno'.

U ugostiteljskom objektu Vidikovac od 9.30 do 12.30 možete kupiti startne brojeve i donirati 100 kuna, a ako trebate skijašku opremu, javite se najkasnije do petka do 15 sati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i odvozite utrku za naše olimpijce.

- Utrku će na simboličan način otvoriti polaznici Policijske škole 'Josip Jović' sa sportašima Specijalne olimpijade Hrvatske, koji će olimpijskom bakljom prirediti 'The Law Enforcement Torch Run For Special Olympics' - kažu organizatori utrke i pozivaju sve na Sljeme u nedjelju, 26. veljače.

Organizirani polazak autobusom s Mihaljevca je u 10.00 i 11.00 sati, a povratak sa Sljemena u 15.00 i 16.00 sati.

Podržite naše hrabre sportaše Specijalne olimpijade Hrvatske, pomozite im da budu hrabri u pokušaju. I da pobijede!

Sve olimpijce možete upoznati na internetskoj stranici Specijalna olimpijada Hrvatske.

Kako pomoći

Novčana sredstva na humanitarnoj utrci na Sljemenu prikupljaju se kupnjom startnih brojeva u iznosu od 100 kuna te putem žiro računa Zaklade Hrvatski sportaša Zakladu hrvatskih sportaša IBAN: HR4424840081104202258.

PROMO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:09