OPĆI POTOP

VIDEO, FOTO: 'GRAD KOJI TEČE' Potopljen centar kvarnerske metropole, mnogi automobili ostali na cesti, na terenu brojne vatrogasne ekipe

 
 Josip Ćuća-Žentil / RIMETEO

Obilna kiša koja se danas "srušila" nad Rijekom izazvale je ozbiljne probleme u prometu - potopljen je centar grada, a na terenu su brojne vatrogasne ekipe, piše Novi list.

Zvonimirovom ulicom slijeva se bujica, a najgore je stanje na Mlaki gdje je na ulicama barem dvadesetak centimetara vode i automobilima se može proći samo na vlastitu odgovornost. Mnogi su automobili i ostali na cesti.

Kiša je danas u Rijeci počela padati prijepodne, a pojačala je negdje iza 16 sati. Stranica Meteoalarm je danas za područje Rijeke izdala narančasto upozorenje i najavu obilne kiše, te bujične poplace, odnosno jaku buru s mjestimično olujnim udarima.

Isto je upozorenje za Rijeku na snazi i sutra, a vjetar bi trebao još malo pojačati. Kiša će padati još cijelu noć i sutra prijepodne, a dobra je vijest da će se sutra poslijepodne vrijeme proljepšati i biti stabilno i sunčano, ali ne i pretoplo. Za utorak je najavljena maksimalna dnevna tempratura

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:39