GRADONAČELNIK U AKCIJI

VIDEO Jambo fizički napadnut dok je čistio snijeg svojim traktorom - napadač izvukao deblji kraj

 Denis Jerkovic / Cropix

METKOVIĆ - Dok je svojim traktorom čistio snijeg u ulici Nikole Tesle u Metkoviću, fizički je napadnut gradonačelnik Metkovića, Stipe Gabrić-Jambo.

Iako je policija u svom izvješću objavila da je 36-godišnjak u alkoholiziranom stanju zaustavio traktor s ralicom kojim je upravljao 53-godišnjak i fizički ga napao i oborio na tlo, neslužbeno smo doznali da je riječ o metkovskom gradonačelniku.

U Domu zdravlja u Metkoviću 36-godišnjaku je pružena liječnička pomoć zbog zadobivenih lakših tjelesnih ozljeda, dok je 53-godišnjak odbio liječničku pomoć, informirala je PU Dubrovačko-neretvanska.

Dok je policija provodila izvide ovog narušavanja javnog reda imira, na mjesto događaja pristupio je 43-godišnjak koji je, nezadovoljan zbog privođenja njegovog 36-godišnjeg brata, u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napao policijskog službenika, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.

Zbog narušavanja javnog reda i mira, 36-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Metkoviću, dok je njegov 43-godišnji brat zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:00