NEVRIJEME

VIDEO: KAOS I U DUBROVNIKU Jak vjetar čupao stabla i prevrnuo prikolicu s mosta, bacio je u more! Policija: 'Ne izlazite na cestu ako ne morate'

 
 Dubrovački vjesnik

Jak vjetar i kiša uzrokovali su u ponedjeljak brojne probleme u cestovnom prometu u Dubrovniku, a s Mosta dr. Franja Tuđmana koji je zatvoren za promet svih vozila prevrnula se prikolica koja je na poslijetku pala u more.

Jaki vjetar, koji je lomio je grane i čupao stabla, na mostu je puhao i do 140 kilometara na sat. U prevrtanju prikolice s mosta nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala značajna materijalna šteta.

Oba ulaza u Dubrovnik su u potpunosti zakrčena automobilima, a policija poziva na oprez u prometu i da ljudi, ako ne moraju, ne izlaze na cestu.

Stradunom je puhao vjetar koji je nosio sve pred sobom. Letjeli su stolovi i stolice, te suncobrani. Promet je potpuno blokiran pa se vozi i više sati s jednog na drugi kraj grada, javlja Dubrovački vjesnik.

Poremećaja u zračnom prometu nije bilo, ali zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Dubrovnik-Lopud-Suđurađ te katamaranska linija Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol-Split.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:06