NAPUSTIO DVORANU

VIDEO: MAMIĆ SE NAKON SAT I POL MONOLOGA POSVAĐAO NAKON PRVOG PITANJA Novinar krenuo braniti kolegicu; savjetnik Dinama: 'O čemu ti govoriš?!'

 Jutarnji list

Bivši izvršni dopredsjednik i sadašnji savjetnik Dinama Zdravko Mamić održao je u ponedjeljak press konferenciju u hotelu Sheraton. Cijelu konferenciju prenosili smo na OVOJ POVEZNICI, a Mamić se pobrinuo da bude zanimljiva od prve do zadnje minute.

Trajala je čak sat i pol vremena, a završila je s još jednom svađom s novinarima. Mamić je na kraju rekao da je novinarima dostupan za pitanja, "iako je tema osjetljiva pa je bolje da ne", ali je nepomenuo da će pričati o temama o kojima se govorilo na pressici.

Jedan od novinara potom je komentirao Mamićevu izjavu s početka konferencije o tome da je jedna novinarka "došla pred njega s krvi u očima". Savjetnik Dinama odmah je izgubio živce, ustao i ušao u raspravu s novinarom.

- Ti si ovo htio, da sve ovo što sam ja razgovarao... Ma koje pitanje, o čemu ti govoriš? Što sam ja njoj učinio? Kolegi sada zahvalite što ja nisam odgovarao na pitanja - poručio je Mamić dok je već odlazio iz dvorane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:54