DUBROVNIK MU GODI

VIDEO: OVAKO SE JAMIE FOXX OPUŠTA POSLIJE NAPORNOG DANA NA SETU Poslije čašice odličnog hrvatskog vina propjevao kao slavuj i fanove bacio u trans

 CROPIX

Američki oskarovac Jamie Foxx od prošloga petka je u Hrvatskoj. U Dubrovniku snima holivudski film 'Robin Hood: Origins', a sudeći prema glumčevim objavama na društvenim mrežama, na jugu Dalmacije uspješno je spojio posao i uživanje.

Foxx je na Instagramu napisao kako su ga oduševila odlična hrvatska vina, a obožavatelji su mu u komentarima u šali savjetovali da radije pripazi jer domaće poslije nekoliko čašica zna 'udariti' u glavu.

Glumac se, poslije naporna dana na setu, snimio za klavirom u luksuznoj vili u kojoj je odsjeo, a njegovo sviračko i pjevačko umijeće oduševilo je fanove. Za mini-koncert ga je, otkrio je, nadahnuo telefonski poziv iz Amerike glazbenika i prijatelja Cee Lo Greena, koji je Foxxu jedan od najvećih uzora.

- Zvučiš božanstveno! Nadam se da ćeš ovo snimiti u pravom studiju i objaviti kao singl. Kakav nevjerojatan talent - laskali su mu fanovi.

Amerikanac je u dosadašnjoj karijeri kao pjevač snimio pet albuma, bio na dvije turneje, osvojio dva Grammyja i tri glazbene nagrade Soul Train, a upravo mu je uloga u mjuziklu 'Ray', u kojem je utjelovio legendarnog Raya Charlesa, 2004. godine osigurala Oscara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:41