DOLIJALA U DRVENIKU

VIDEO: PIROMANKA UHVAĆENA NA DJELU Zapalila koš za smeće pa nonšalantno odšetala u nepoznato, sve su snimile nadzorne kamere iz obližnje suvenirnice

 
 Screenshot / FACEBOOK

Ovoljetna turistička sezona bila je jedna od najgorih što se tiče požara u Dalmaciji, a ono što najviše zabrinjava jest pretpostavka da je većina njih namjerno podmetnuta.

U prilog ovoj zlokobnoj sumnji ide i šokantan video koji je na Facebooku objavilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Drvenik iz istoimenog priobalnog mjesta na Makarskoj rivijeri.

Na snimci se jasno vidi kako mlađa ženska osoba smeđe kose, sva odjevena u bijelo, usred noći na srijedu, točnije u 1.18 sati, prilazi košu za smeće i u njega ubacuje, čini se, zapaljeni papir. Tek nakon što se na vlastite oči uvjerila da se plamen rasplamsava, nonšalantno i bez imalo grižnje savjesti udaljila se u nepoznatom smjeru. Srećom, pripadnici DVD-a Drvenik uočili su vatru i ugasili je misleći, kako su sami rekli, da se vjerojatno radi o neizgorenom čiku cigarete.

- Kad su se jutro poslije provjerile nadzorne kamere iz obližnje suvenirnice, ispostavilo se da ipak nije bilo tako... Policija je kontaktirana, a istraga je u tijeku - napisali su na društvenoj mreži.

Iz jednog od komentara ispod videa čini se kako je piromanka prepoznata od strane mještana i navodno je već privedena u policiju na ispitivanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:06