OLUJA POHARALA HRVATSKU

VIDEO: ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI NEVEREMENA KOJE JE POHARALO HRVATSKU U sedam minuta nevera potpuno zamračila Zadar

 Hanza Media

Veliko nevrijeme poharalo je jučer gotovo cijelu Hrvatsku, a zbog snažne oluje zabilježen je i jedan smrtni slučaj kada se pokraj autokampa Pušća na Krku utopio 65-godišnji muškarac čiju su barku zaljusnuli i prevrnulo valovi.

Kako je to izgledalo u Zadru i Poreču možete vidjeti na snimkama. Fascinantna snimka iz Zadra pokazuje kako je u sedam minuta nevera potpuno zamračila čitav grad. JOš jedan video snimila je novinarka Zrinka Grancarić s HRT-a koja je mobitelom snimila kako orkansko jugo nosi sve pred sobom, piše Zadarski.hr.

Snimka koju nam je ustupila jedna čitateljica iz Poreča podsjeća na uraganske vjetrove koji svake godine poharaju karipskim državama.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba u nedjelju navečer je izvijestio kako je zbog današnjeg olujnog nevremena na području Grada obavljeno 60-tak intervencija vatrogasaca koji su i dalje na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda.

Olujno nevrijeme na području Grada Zagreba najviše je pogodilo dijelove Botinca, Dugava, Utrina, Trokuta, Novog Zagreba, Laništa i Svete Klare, priopćili su iz Ureda.

Također navode kako je obavljeno 60- ak intervencija Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba i DVD-a koji su i dalje na terenu zbog uklanjanja stabala i ispumpavanja voda.

"Ured za upravljanje u hitnim situacijama moli građane za strpljenje i razumijevanje jer će sve biti uklonjeno u najkraćem mogućem roku", poručuju iz Ureda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:10