DRAMA NA PAZARU

VREMEŠNI BRAČNI PAR TIJELIMA BLOKIRAO AUTOBUS Zbog svađe s vozačem izazvali zastoj u prometu, red je morala uvoditi splitska policija...

 Čitatelj / SLOBODNA DALMACIJA

SPLIT - Ukoliko ste u jutarnjim satima prolazili pored autobusne stanice na Pazaru, zasigurno ste pomislili da je u tijeku snimanje neke filmske scene u kojoj starac i starica iz protesta pokušavaju prepriječiti put gradskom autobusu.

Kako je Slobodnoj Dalmaciji potvdio jedan čitatelj, koji im je i poslao ove zanimljive fotografije, ipak se ne radi o izrežiranoj sceni, već o realnoj koja se dogodila nakon verbalnog okršaja između vozača Prometovog autobusa i ovoga gospodina i pretpostavljamo, njegove supruge.

Prema riječima očevica, par je ušao u autobus, te ih je vozač iz nepoznatih mu razloga izbacio, zatvorivši im vrata "ispred nosa". Situacija je rezultirala burnom reakcijom naših sugrađana, koji su potom razborito stali ispred autobusa, ne davši mu da krene.

Čitatelj / SLOBODNA DALMACIJA

Također, rezultat je bila i ogromna kolona, popraćena trubljenjem i psovkama iznerviranih vozača koji su bili u žurbi. Vozač gradskog autobusa stajao je na mjestu, kako ne bi ozlijedio "buntovnike".

Uslijedila je svađa i bujica "šporkih" riječi upućenih šoferu. Nakon nekoliko trenutaka u pomoć je pristigao i policajac, koji je pokušao smiriti situaciju, te unervoženu gospodu "odlijepio" od šoferšajbe. Možda je ipak za sve krivo jugo, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:43