ČITATELJI 'LAJKAJU' LIKE!

Novi veliki uspjeh: Prodano gotovo pedeset tisuća primjeraka novog magazina Like! u prvih nekoliko sati prodaje

Prvi broj donosi pregled najvažnijih albuma, izložbi, knjiga, filmova, serija, aplikacija i igrica, savjetnik za kupnju bicikla i vodič kroz pekarske lance
 lajkajmo.hr

Nedjeljni Jutarnji objavio je danas da je prodano gotovo 50 tisuća novog magazina Like! u prvih nekoliko sati prodaje. Like! , ultimativni vodič za kulturu, shopping i zivot, četvrti je magazin Nedjeljnog , a donosi detaljne preglede svih kulturnih događaja i sadržaja, mlade protagoniste, istraživačke teme i savjete.

' Like! je bestseller - ovo je rekordno visoka prodaja', izjavio je Miran Pavić, urednik Nedjeljnog Jutarnjeg. 'Čitatelji su oduševljeni količinom kulture i korisnih savjeta, , i ne mozemo dočekati da ga jos više čitatelja dobije u ruke do kraja dana.'

Prvi broj donosi pregled najvažnijih albuma, izložbi, knjiga, filmova, serija, aplikacija i igrica, savjetnik za kupnju bicikla i vodič kroz pekarske lance, a znakovito je kako nema poznatih osoba ni zvijezda, vec je fokus na mlađim muzičarima, programerima i kreativcima.

Osim print izdanja, uspješno je lansirana i web stranica www.lajkamo.hr , na kojoj se nalazi detaljan pregled odabranih kulturnih događaja u svim većim hrvatskim gradovima. Like! se, kao i ostali magazini Nedjeljnog , prodaje u paketu s Nedjeljnim , kojeg je danas prodano u vise od 80 tisuća primjeraka. Urednik Like! -a Ilija Matanović najavljivao je časopis koji će postati centralno mjesto za sve gradske događaje i kulturu, a prve reakcije čitatelja daju naslutiti kako će Like! to i postati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:54