NEZASITNA POTROŠAČICA

AVANTURA S MLADOM DJEVOJKOM PRETVORILA SE U AGONIJU KOJA GA JE STAJALA 30.000 EURA 'Potajno je snimila njihov seks, a onda je počela prijetiti...'

Jelena Romanić, Teodora Ćamil, Ivana Kecman
 FACEBOOK

BEOGRAD - Tri mlade Novosađanke uhićene su u restoranu u Beogradu prilikom pokušaja ucjene, javlja Blic. Tri djevojke uzele su 5.000 eura od neimenovanog Beograđanina kojeg su ucjenjivale snimkom spolnog odnosa s jednom od njih, kojoj je prethodno već isplatio 30.000 eura.

Uhićene su Teodora Ćamil (23), koja se nalazi na snimci odnosa, Ivana Kecman (28) i Jelena Romanić (23). Ćamil i Kecman zadržane su u pritvoru, dok je Romanić puštena da se brani sa slobode.

- Oštećeni se upoznao sa mladom, atraktivnom Novosađankom. Imali su spolni odnos, a nije znao da je ona to snimila. Mislio je da je sve to bila jedna avantura. Nije ni slutio da će tada početi njegova agonija - rekao je sugovornik Blica upoznat s istragom.

Nakon 'avanture', Ćamil ga je počela zvati telefonom i prijetiti da će snimku objaviti na društvenim mrežama.

- Beograđanin, koji inače nije medijski eksponiran ali financijski solidno stoji, uplašio se kad mu je osumnjičena zaprijetila da će snimku dostaviti njegovoj obitelji. Zatražila je nekoliko tisuća eura kako snimku ne bi dala njegovoj supruzi, ili da ga ne postavi na društvene mreže. Oštećenik joj je platio traženi iznos, rekao je izvor.

- To je, međutim, bio samo početak. Djevojka je postala nezasitna i opet je zvala oštećenika i prijetila mu puštanjem snimke u javnost. U strahu od toga kako će reagirati njegova obitelj, ponovno joj je dao novac. Novosađanka je uvidjela kako se Beograđanin boji, pa joj se omilio 'laki novac' i počela ga je sve češće zvati i tražiti novac za svoju šutnju. Tada je u igru uvela i dvije prijateljice, također iz Novog Sada, koje su ga zvale i prijetile kako će snimka njegove nevjere ugledati svjetlost dana i biti postavljen na društvenim mrežama, rekao je Blicov sugovornik.

Nakon što je već isplatio 30.000 eura, Beograđanin se odlučio kontaktirati policiju. U dogovoru s tužiteljstvom, pristao se naći s osumnjičenom i predati joj 5.000 eura. Predložio joj je da pozove i prijateljice, na što su one pristale. Sastali su se po dogovoru, a policija ih je uhitila u trenutku kada su primile novac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:28