ŠOK ZA ŽRTVU

ČUDO NA FLORIDI Prije 18 godina ukrali je iz rodilišta, pronađena je danas: 'Možete misliti kako se osjećala kad je saznala tko je njezina 'majka'...'

Kamiyah Mobley kao dijete i danas
 Ured šerifa, Jacksonville

Djevojka koju su kao novorođenče ukrali iz bolnice na Floridi, pronađena je živa nakon 18 godina, objavila je policija iz Južne Karoline, piše BBC.

Zove se Kamiyah Mobley, a policija iz grada Walterboro u Južnoj Karolini je zbog sumnje da je odgovorna za otmicu djeteta uhitila 52-godišnju Gloriju Williams. Gospođica Mobley je godinama živjela pod drugim imenom te je vjerovala da je gospođa Willimas zapravo njena majka.

Nakon što je policija DNA testom ustanovila njezin pravi identitet, obavijestili su biološku obitelj gospođice Mobley, o čijoj su otmici tijekom godina dobili više od "2500 dojava". Jedna od tih je prošle godine napokon urodila plodom i pomogla da se slučaj riješi.

Sada je na žrtvi da odluči kada će kontaktirati svoju biološku obitelj, poručili su iz Ureda šerifa u gradu Jacksonville na Floridi.

- Ona je smatrala da se nešto možda dogodilo, ali... možete misliti kako joj je sad kad mora prihvatiti vijest - rekao je šerif Mike Williams.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:59