JEDNA BEBA UMRLA

DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA: OVO JE ČUDOVIŠTE KOJE JE IZBOLO SVOJE BEBE BLIZANCE Zavladala je nevjerica kada je otkrio motiv strašnog zločina

 FAcebook

Pomahnitali Dejan Krstičić (35) iz Štrpca na Kosovu nasrnuo je u ponedeljak oko 19.30 sati nožem na svoje bebe, blizance Danila i Nemanju stare samo 40 dana dok je njegova supruga Ana (27) sjedila na krevetu s djecom, piše Blic.rs.

Danilu je zario nož blizu srca, nakon čega je beba na putu do bolnice preminula. Njegov brat blizanac, Nemanja je u bolnici u Nišu i usprkos teškom stanju je stabilno i izvan životne opasnosti. Preživjeli dječak ima otvorenu ubodnu ranu na trbuhu, no nije ozlijeđen ni jedan unutrašnji organ. Mališan je preživio i ubod u vrat, ali oštrica noža nije zakačila arteriju. Otac ga je posjekao i po obrazu.

Kako saznaje Blic, Dejan je prvo zamahnuo na Danila. Smrtonosni ubod zario mu je u grudi, a onda je nož potegao prema Nemanji. Ana je tada već skočila. Za njenom vriskom dotrčao je i Dejanov brat. Prije nego što su uspjeli savladati Dejana, on je Nemanju nožem ubo u vrat i trbuh.

U kući Krstičića, bili su u trenutku tragedije i Dejanovi roditelji i brat.

- Dejan, Ana i djeca su bili sami u kuhinji. Dejan je sjeo za stol večerati, a Ana je sa sinovima sjedila na kauču. Dejan je pozvao Anu da večera s njim, ali je ona odbila, rekla je da nije gladna. Zašto, nitko ne zna, ali njeno odbijanje je iznerviralo Dejana. Skočio je sa stolice, izvukao nož i doslovno skočio do kreveta. Bez ikakve riječi je počeo je bosti djecu - kazao je za 'Blic' zapovjednik policije u Štrpcu Dragan Ivanović.

Dejana su savladali Ana i njegov brat, koji je Dejana, nakon što mu je izbio nož iz ruke, oborio na pod. Zatim je pozvao Hitnu pomoć i policiju, piše Blic.rs.

Dejan je odmah poslije prijave zločina uhićen u svojoj kući. Nije se opirao, sjedio je za stolom kada je policija ušla u kuću i samo je ponavljao da je 'htio zaplašiti suprugu, ništa drugo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:28