SVE JE DETALJNO OPISALA

DJEVOJKA ZGROZILA SRBIJU Vlastitu tetku 40 puta izbola nožem pa joj izvadila oči i odsjekla uši

 Facebook

Nataša Nikolčević (28) iz Beograda prije tri dana u Štrpcu (Kosovo) je ubila svoju tetku Draginju Nikolčević (80), s više od 40 uboda nožem i udaraca letvom, piše Blic.

Prema pisanju Blica Nataša nije imala dosje i nije bila poznata policiji kao problematična osoba:

- Njoj je ovo treći put da je bila u Štrpcu u posljednjih šest godina. Uvijek je ostajala samo po dva, tri dana, i nije bila u kući u kojoj je Draginja ubijena, već je odsjedala u motelu - objašnjava za Blic načelnik policijske postaje u mjestu zločina Dragan Ivanović.

Na ispitivanju u policiji Nataša je detaljno opisala način na koji je ubila svoju tetku. Draginji je nanijela više od 40 uboda nožem i udaraca letvom po tijelu i glavi, a nožem joj je izvadila oči i odsjekla uši. Policija je na mjestu zločina pronašla i nož kojim je ubojstvo izvršeno, plastične rukavice, i niz drugih dokaza. Nataši je određeno zadržavanje od 48 sati i trenutno se nalazi u pritvoru u Uroševcu.

Prema navodima kosovske policije, motiv ubojstva bili su imovinski odnosi u obitelji.

Iako su se pojavile priče o tome da je Nataša često maltretirala svoju tetku, pa čak i izvodila rituale na lokalnom groblju, načelnik policije te navode odbacuje kao netočne.

- Kao što sam rekao, bila je samo dva puta u Štrpcu u posljednjih šest godina. Te priče nisu točne i ne vrijedi ih komentirati - kazao je Ivanović.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:54