SVLADAO GA POLICAJAC

DRAMA NA LETU IZ PULE Pomahnitali muškarac usred leta pokušao otvoriti vrata: 'Divljački je lupao nogom, svi smo premrli od straha!'

Policajac koji nije bio na dužnosti obuzdao je putnika koji je putovao iz Hrvatske, a kad su sletjeli ga je odmah uhapsila policija
(FILES)An American Airlines Boeing 737 airplane takes off from a runway at Ronald Reagan Washington National Airport in Arlington, Virginia, in this September 23, 2013 file photo. US aerospace and defense giant Boeing raised its 2014 profit outlook on April 23, 2014 despite a first-quarter profit slide, citing strong demand for its new jetliners. A sharp rise in pension costs from a change in retirement plans offset Boeing's robust commercial aircraft deliveries as airlines seek to renew aging fleets with more fuel-efficient jetliners. AFP PHOTO / Saul LOEB
 AFP

Putnik je postao 'uznemiren i agresivan' u utorak ujutro na letu Thomson Airwaysa broj 2207 iz Pule prema britanskom Manchesteru, priopćila je lokalna policija, piše Manchester Evening News.

Policajac koji nije bio na dužnosti obuzdao je poludjelog muškarca koji je putovao iz Hrvatske, a kad su sletjeli ga je odmah uhapsila policija.

Svjedoci su ispričali da je djelatnik policije incident hrabro stavio pod kontrolu, a let Boeinga 757 je odmah preusmjeren prema Francuskoj gdje je sletio na aerodrom Orly.

'Muškarac je bio strašno nervozan i lupao je nogom te je pokušao otvoriti vrata od aviona, svi smo premrli od straha', ispričao je drugi putnik.

Glasnogovornik avioprijevoznika Thomson se ispričao putnicima zbog neugodnosti.

'Još jednom podsjećamo da nam je sigurnosti putnika i članova posade najvažnija i da nemamo tolerancije prema neredu', rekao je glasnogovornik.

Identitet problematičnog muškarca nije otkriven.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:02