HOROR KRAJ POPULARNE PLAŽE

EPSKI OBRAČUN TINEJDŽERKE I MORSKOG PSA Neman ju je zgrabila za nogu, ali onda je 17-godišnjakinja izvela nevjerojatan potez koji joj je spasio život!

 Okaloosa County Sheriff's Office

Na pučini ispred plaže u gradu Destinu na Floridi odvijala se prava drama nakon što je morski pas napao 17-godišnjakinju koja je uživala u svom odmoru. Caitlyn Taylor iz Kentuckyja bezbrižno je plivala kada ju je za nogu zgrabio skoro dva metra veliki morski pas. Međutim, tinejdžerka je ostala prisebna i morskog psa je otjerala - šakom! Udarila ga je posred glave i morski pas je pobjegao.

Taylor je nakon toga hitno prevezena u bolnicu gdje su je doktori relativno brzo 'zakrpali'. Zaradila je čak 80 šavova, ali imala je sreće što je životinja 'promašila' arteriju.

- Nije bila duboko, mogla je stajati na pijesku. Rekla mi je da je okrenula glavu i vidjela morskog psa kako ga val baca ravno na nju. Pokušala je otplivati do obale, ali bilo je prekasno... - pričala je njezina majka za WHAS-11 News.

- Rekla mi je da je osjetila da ju je neman zgrabila za nogu i povukla prema dnu. Srećom, ona se uspjela okrenuti i udariti psa u glavu. Nakon toga, ribetina je pobjegla...

Svjedok kaže da je Taylor imala veliku sreću što je ostala živa.

- Strašno je krvarila i zapravo je nevjerojatno da nema teže ozljede.

Još se ne zna koja vrsta morskog psa je napala tinejdžerku, ali nagađa se da se radi o morskom psu biku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:06