IZMAKLO SE KONTROLI

FOTO: DETALJI SEKS SKANDALA U BIH Evo kako je svećenik nasjeo na višegodišnje zavođenje fatalne Saške - završio je vezan, s fantomkom na glavi...

 
Saška Kovačević i njezin dečko
 Facebook

Katoličku crkvu u BiH potresa seks skandal, nakon što su tri osobe uhićene i pritvorene zbog sumnje da su seks-snimkama ucjenjivale katoličkog svećenika iz Modriče, od koga su uspjele izvući silne novce u zamjenu za neobjavljivanje tih eksplicitnih snimaka.

U izjavi, koja je opisana u prijedlogu za određivanje pritvora Saški Kovačević i njenom dečku Aleksandru Vasiljeviću (27) iz Doboja, katolički svećenik iz Modriče I. K. od kojeg je ucjenom snimkama seksa iznuđeno 250 tisuća konvertibilnih maraka, detaljno je opisao da je Sašku upoznao kao maloljetnicu, pišu Novosti.rs.

Sprijateljili su se, a ona je od njega posudila sedam tisuća KM. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio.

U međuvremenu je navodno pokušavao da je iščupa iz lošeg društva, da bi mu ona, kada je napunila 20 godina, rekla da ga voli i da s njim želi seks.

Iako se opirao, s njom se ipak sastao u župnoj kući u kojoj je tada stanovao. Pili su alkohol i ona je navaljivala, pa su na kraju otišli u spavaću sobu.

– Lisicama ga je vezala za stolicu, a preko glave mu stavila fantomku pod izgovorom da se srami da je vidi golu – navodi se u prijedlogu za pritvor osumnjičenima.

Navodi se da je I. K. osjetio još neke korake u sobi, a kada je pitao da li je još netko tu, odgovora nije bilo. Prešli su na krevet i I. K. je imao kraći seks s ženom.

Mjesec dana kasnije saznao je da je to bila druga djevojka, a da je Saška sve snimala u namjeri da ga ucjene i izvuku novac.

Saška mu je prvo tražila 30 tisuća KM, ali je on to odbio znajući da mu se na snimci ne vidi lice.

Tri mjeseca kasnije Sašku je sreo u restoranu i za susjednim stolom mu je pokazala djevojku i rekla da je to ona što je bila sa njim. Upoznali su se, razmijenili brojeve, i poslije tri dana djevojka je došla u njegov župni ured na piće. Pili su misno vino i I. K. tvrdi da se poslije jedne čaše osjećao drogirano.

Facebook

Djevojka je to iskoristila, popela se na njega i seksali su se, da bi ga ujutro pozvala i tražila 100 tisuća KM kako ne bi objavila snimku.

Ona je prvo negirala da stoji iza toga, a kasnije ga je počela ucjenjivati, pa joj je u više navrata isplatio 156 tisuća KM. Da bi je isplatio, navodno je posuđivao novac od prijatelja, a čak je podigao i novac od životnog osiguranja.

Saška ga je u rujnu 2016. molila za oproštaj. Govorila je da će vratiti novce, da ga voli i da se želi za njega udati. Tražio je da ga ostavi na miru, ali je ona onda počela naručivati bunde, mobitele i ostale stvari na njegovu adresu i govorila mu je da to mora platiti ili će imati problema.

Priznala mu je i da je u vezi sa Vasiljevićem, pa su ga njih dvoje počeli ucjenjivati.

Vasiljeviću je, kako se navodi, isplatio 60 tisuća KM i četiri tisuće eura, a dao mu je i svoj audi A4. Ucjenjivanje i prijetnje nastavile su se i narednih mjeseci i kada više nije mogao izdržati pritisak, sve je prijavio policiji.

Saška Kovačević i Aleksandar Vasiljević uhićeni su sredinom kolovoza u akciji 'Steroid', a zbog sumnje da je sudjelovao u ucjeni kasnije je uhićen i Milo Joksimović. Svima je određen pritvor, a na teret im se stavlja kazneno djelo ucjene za koju im prijeti zatvorska kazna od jedne do 10 godina, pišu Novosti.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:30