STIGLA JE I ISPRIKA

FOTO: 'OVO JE NAJMONUMENTALNIJA STVAR KOJA SE DOGODILA IZNAD NAS' Pilot američkog borbenog aviona po nebu 'crtao' penise, njegov zapovjednik zgrožen

 
 Twitter

Dvočlana posada američkog vojnog zrakoplova dobila je zabranu letenja ovoga tjedna, jer su svojim zrakoplovom nacrtali penis na nebu iznad gradića Okanogana u američkoj državi Washington.

Stanovnici gradića (koji broji tek 2,500 ljudi) bili su zatečeni zbivanjem na nebu iznad svojih glava, kad je u četvrtak borbeni zrakoplov opremljen za elektroničko ratovanje, koji je poletio iz Pomorske zračne postaje na otoku Whidbey, počeo crtati muške genitalije uz pomoć mlaza koji je proizveo motor zrakoplova.

Jedna je lokalna mještanka zabilježila na Twitteru "najmonumentalniju stvar koja se dogodila u Omaku. Penis na nebu."

Američku ratnu mornaricu ova šala nije nimalo zabavila. "Djela ove posade su u potpunosti neprihvatljiva i suprotna temeljnim vrijednostima ratne mornarice", priopćili su iz baze iz koje je bio poletio zrakoplov sa šaljivom posadom.

Mornarica se putem priopćenja ispričala svima koje je "neodgovoran i nezreo" čin uvrijedio, a zapovjednik Mornaričkih zračnih snaga viceadmiral Mike Shoemaker poručio je da takvim "brucoškim i nezrelim glupiranjima seksualne prirode nema mjesta u današnjoj mornaričkoj avijaciji", kako prenosi Guardian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:13