NOVO PRIJATELJSTVO

FOTO, VIDEO: INTERNET JE POLUDIO ZBOG SUSRETA DVOJICE NAJZGODNIJIH SVJETSKIH LIDERA 'Jako su lijep par. Izgledaju vrlo romantično'

 REUTERS

Društvene mreže su uzavrele nakon što je novi francuski predsjednik Emmanuel Macron (39) na svom Twitter profilu objavio snimku i fotografiju susreta s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom (45), oduševljeno prihvativši novo prijateljstvo trenutačno dvojice možda najpopularnijih i najatraktivnijih lidera svijeta.

Iako fotografije njihova susreta u Italiji u idiličnom mjestu Taormina podsjećaju na scene iz neke popularne serije, riječ je o summitu G7 na kojemu su se okupili najveći svjetski vođe, među kojima i onald Trump i Angela Merkel.

Svjetski mediji raspisali su se o romantičnom susretu dvojice predsjednika. Pejzaž koji je okruživao dvojicu predsjednika, Sredozemno more i vrtove pune cvijeća, mnogi su tviteraši iskoristili da se našale.

'Čini se da su Justin Trudeau i Emmanuel Macron došli na Siciliju na fotografiranje za vjenčanje', komentirao je @sherlockify.

Canadian Prime Minister Justin Trudeau (R) and French President Emmanuel Macron talk as they attend the G7 Summit in Taormina, Sicily, Italy, May 26, 2017.   REUTERS/Stephane De Sakutin/Pool
REUTERS

Canadian Prime Minister Justin Trudeau (R) and French President Emmanuel Macron talk as they attend the G7 Summit Taormina, Sicily, Italy, May 26, 2017.   REUTERS/Stephane De Sakutin/Pool
REUTERS

Canadian Prime Minister Justin Trudeau (L) and French President Emmanuel Macron talk as they attend the G7 Summit in Taormina, Sicily, Italy, May 26, 2017.   REUTERS/Stephane De Sakutin/Pool
REUTERS

Svi su složni u tome da njih dvojica zajedno izgledaju jako lijepo. Neki nisu propustili prokomentirati poglede koje su jedan drugome uputili u šetnji pokraj Sredozemnog mora.

Dvojica lidera dijele slične stavove oko klimatskih promjena i izbjegličke krize, a obojica predstavljaju nova, mlada lica u svjetskoj politici.

- Francusko-kanadsko prijateljstvo ima novo lice. @JustinTrudeau, na nama je da odgovorimo na izazove ove generacije, napisao je Macron na svom Twitteru.

U sličnom tonu bila je objava i kanadskog premijera.

- Prvi put za istim stolom sa @EmmanuelMacron, razgovaramo o poslu, sigurnosti i klimatskim promjenama, radujem se budućim razgovorima, moj prijatelju, napisao je na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:36