SREĆKOVIĆ

FOTO, VIDEO: JEDNA OD NAJLJEPŠIH SVJETSKIH TENISAČICA OSTVARILA MU SAN Izgubila okladu na Twitteru pa studenta izvela na spoj, pao je i poljubac

 Twitter

Kanadska sportska zvijezda i jedna od najljepših tenisačica svijeta Eugenie Bouchard održat će obećanje koje je dala na Twitteru, piše BBC.

Naime, Bouchard je tijekom ovogodišnjeg nevjerojatnog SuperBowla između New England Patriotsa i Atlanta Falconsa preko društvene mreže, u trenutku dok su Falconsi imali ogromnu prednost, napisala da je ionako predvidjela njihovu pobjedu, a onda se javio tviteraš John Goehrke, inače veliki fan Patriotsa, s pitanjem: 'Idemo na spoj ako Patriotsi pobijede?'

- Može, odgovorila mu je Eugenie, ni ne sluteći što slijedi.

Naime, u velikom srazu Patriotsa i Falconsa doista je došlo do velikog preokreta i u konačnici su pobjedu uistinu odnijeli Patriotsi pa Kanađanki nije preostalo druge nego ispuniti obećanje.

- Dakle, gdje živiš?, pitala je nakon utakmice Goehrkea da bi kasnije iste večeri napisala da će uistinu otići s njim na spoj.

U četvrtak, deset dana nakon Super Bowla, Eugenie je na Twitteru objavila selfie s Goehrkeom kao dokaz da je obećanje ispunila. S njim je u New Yorku otišla pogledati jednu košarkašku utakmicu, s koje je objavila i kratak video, a kasnije i još nekoliko fotografija, uključujući jednu na kojoj joj Goehrke daje poljubac.

Goehrke ima 20 godina, studira i živi u državi Missouri, a u izjavi američkim medijima rekao je da je mislio da bi mu tenisačica možda mogla odgovoriti na Twitteru, što je i učinila, ali mu ni na kraj pameti nije bilo da bi mogao izaći s njom.

Bouchard je izjavila da je nakon svega naprosto morala ispuniti obećanje iako se isprva malo uplašila jer nije znala tko je i kako Goehrke uopće izgleda: na Twitteru nije imao svoju profilnu fotografiju, već je postavio sliku Tigera Woodsa.

- Ali ispostavilo se da je baš divan dečko, rekla je.

Inače, kanadska tenisačica nije prva slavna osoba koja je pristala na spoj nakon izgubljene oklade. Istu su stvar već napravili Mila Kunis, Rihanna i Taylor Swift te Justin Timberlake.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:48