TIJELO PREDANO OBITELJI

GOTOVA OBDUKCIJA PRINCEOVA TIJELA, PATOLOZI RADILI PUNA ČETIRI SATA Policija otkrila nove detalje o smrti glazbene legende

 Reuters

Dan nakon što je Prince proglašen mrtvim, provedena je obdukcija nad tijelom glazbene legende, piše ABC News .

- U sklopu cjelovitog pregleda, skupit će se relevantne informacije o medicinskoj povijesti gospodina Nelsona. Sve što može biti važno za istragu uzet će se u obzir - objavio je medicinski tim koji je proveo obdukciju.

U svojoj objavi za javnost nisu otkrili koji je uzrok smrti, ali su dodali da će tijelo uskoro biti predano obitelji preminulog glazbenika.

Tijelo je u međuvremenu obitelji i predano, a na konferenciji za novinare ureda lokalnog šerifa izneseno je nekoliko novih detalja o okolnostima pronalaska mrtvog tijela legendarnog pjevača. Rečeno je tako da je poziv policiji uputio netko od njegovih zaposlenika, koji su ga zatekli u beživotnom stanju u liftu, a po njega su došli nakon što im se nije javljao na telefon.

U policiji kažu kako zasad nemaju razloga vjerovati da se Prince ubio. Također otkrivaju kako s njegova imanja u posljednjih godinu dana, koliko čuvaju podatke, nitko nije upućivao pozive policiji iz bilo kakvog razloga.

Izvješće sa zaključcima do kojih su patolozi došli pomoću obdukcije, a koja je trajala puna četiri sata, objavit će se najranije za nekoliko tjedana.

Podsjećamo, Prince je proglašen mrtvim u četvrtak u 10:07 po lokalnom vremenu. Pronašli su ga u liftu u jednom objektu na njegovom imanju u Minnesoti.

U trenutku smrti Prince je imao je imao 57 godina. Tijekom svoje karijere, od kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća pa do danas bio je jedan od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 18:17