DOK SU MAMA I TATA SPAVALI

'HALO, POLICIJA, UPRAVO SMO VIDJELI DIJETE ZA VOLANOM' Neviđena potjera za osmogodišnjakom koji je 'posudio' automobil i otišao po cheeseburger

 Ilustracija/Getty Images

Zbog neopisive želje za McDonald'sovim cheeseburgerom osmogodišnjak iz Ohija sjeo je u očev automobil, na suvozačevo mjesto posjeo četverogodišnju sestru i odvezao se do omiljenog lanca brze hrane, prenijeli su lokalni mediji.

Po pisanju mjesnog lista Weirton Daily Times, dječak je naučio voziti gledajući snimke na YouTubeu.

U nedjelju poslijepodne tata je zaspao na katu kuće, a mama je također zadrijemala dok se s djecom odmarala na kauču u dnevnom boravku.

Kamere su, piše lokalni list, zabilježile da je mladi vozač bio discipliniraniji od starijih i iskusnijih kolega - propisno se zaustavio na svim semaforima te sigurno prešao križanje i željezničku prugu.

Kad su nakon kilometar i pol duge vožnje brat i sestra stigli do McDonalds'ova 'drive-ina', zaposlenici fast-fooda gledali su ih u čudu.

Istodobno je policija u East Palestineu u istočnom Ohiju primila pozive zabrinutih mještana koji su zamijetili dječačića za volanom.

Kad je mlade bjegunce presreo lokalni policajac, briznuli su u plač i kazali da su jako željeli pojesti cheeseburger, ali nisu željeli buditi mamu i tatu.

Policija mališana nije kaznila, pa je on uspio mirno dovršiti obrok za kojim je toliko žudio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 21:00