NAPASNIK U LIFTU

Hrabra djevojka seksualnom manijaku odgrizla važan organ i tako pomogla sebi, ali i policiji!

 Reuters / Reuters

Hrabra Francuskinja spasila se od seksualnog manijaka tako da mu je - odgrizla jezik! Da cijela stvar bude bizarnija, upravo je taj jezik poslužio kao glavni dokaz koji je doveo do uhićenja napadača.

Cijela drama odvijala se u francuskom gradu Toulouseau kada je 24-godišnjak nasrnuo na 19-godišnjakinju u jednom dizalu. Na opće iznenađenje manijaka, djevojka mu je dopustila da ju poljubi, ali onda je došlo do velikog preokreta. Cura je zagrizla jezik i nije ga ispuštala dok krv nije počela šikljati na sve strane.

Manijaku u agoniji ništa drugo nije preostalo nego da pobjegne glavom bez obzira. Iza sebe je ostavio veliki krvavi trag.

Policija je odmah po dolasku znala da je manijak morao potražiti liječničku pomoć. Pretražili su sve lokalne bolnice i ubrzo pronašli 'čovjeka bez jezika'. Kao dokaz poslužio im je i trag krvi koji je ostavio na mjestu zločina. Ubrzo su usporedili uzorke i zaključili da je upravo on bio napadač iz lifta.

Na sudu je tvrdio da je djevojka flertovala s njim, ali sudac nije imao milosti - osudio ga je zbog silovanja i poslao u zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:29