O OVOME PRIČA CIJELO SUSJEDSTVO

Iskrena najava omiljenog televizijskog voditelja postala internetska senzacija

Voditelj Face TV-a Senad Hadžifejzović, poznat po svojoj iskrenosti i direktnosti, otvorio je emisiju na krajnje neortodoksan način i uznemirio mnoge.

'Dobar dan, poštovani vlasi, balije, šokci, škutori, šošoni, pagani, cigani, anamoni, izdajice, nevjerice. Pozdrav Turci, poturice, posrbice, rvati, srbende, srbadijo, bošnjadijo. Pozdrav kopiladima iz miješanih brakova, pederima, lezbačama. Tako vas zovu oni koji vas vode, vode žedne preko vode, što dalje od slobode. Dok vas tako zovu i ismijavaju, vaša djeca ginu, odlaze, gube se, odumiru, gladuju, ne rađaju, tuku se, mrze... Politika vas je stjerala u torove, zavadila, otjerala u klanje, mržnju, ponizila, vara vas i ponižava. Politika i mediji su vaše živote, patnje, sveli u tri minute koje se zovu vijesti', rekao je Hadžifejzović, kanalizirajući duh filma Mreža.

Gledatelji su njegov istup uglavnom popratili pozitivnim komentarima, odnosno komentarima punima nade da će dobro među ljudima ipak pobijediti loše te da se treba okrenuti budućnosti. U trenutku objave, video je pogledan više od 450 tisuća puta te je prikupio više od 5,5 tisuća likeova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:25