ZAPANJUJUĆE OPTUŽBE

ISPOVIJEST KOJA JE ŠOKIRALA SRBIJU Bivša žena optužila legendu Partizana da ju je pokušao silovati žlicom za cipele

 Reuters, youtube screenshot

Posljednjih dana javnost u Srbiji zaokupljena je velikim skandalom čiji je glavni akter bivši nogometaš Partizana Albert Nađ. Nađ je imao više i nego pristojnu nogometnu karijeru, bio je kapetan Partizana i igrač nekoliko španjolskih klubova, igrao je za reprezentaciju tadašnje SiCG, ali kako stvari sada stoje, ljudi bi ga mogli pamtiti kao brutalnog nasilnika i monstruma, a ne kao vrlo dobrog veznjaka...

Detalje tamne i nepoznate Nađove prošlosti iznijela je njegova bivša supruga Jelena. Kaže da je u brak sa poznatim nogometaša ušla već sa 17 godina, ali nakon početne idile, ubrzo je joj se život pretvorila u noćnu moru. Jelena je pred brojnim auditorijem u emisiji 'Život priča' rekla kako je godinama bila žrtva nasilnika, a od silnog prebijanja njezin sin i danas ima tikove.

Mladen Bartolovic (L) of Bosnia and Hercegovina challenges Albert Nadj of Serbia and Montenegro during their World Cup 2006 Group Seven qualifying soccer match at the Marakana stadium in Belgrade October 12, 2005. REUTERS/Damir Sagolj - RTR18BUU
REUTERS

Ispričala je da je prve batine dobila već na medenom mjesecu, a Nađ se nije suzdržavao čak ni kad je bila trudna.

- Zbog toga naš sin ima problema s očima. Potrebna mu je operacija, ali on ne želi ništa platiti...

Kaže da je batinanje bilo svakodnevno, a jedne noći Albert ju je pokušao i silovati. I to pred očima starijeg sina koji ju je pokušao spasiti od nastraja pomahnitalog oca.

- Nikada ga nisam prijavila policiji i to si ne mogu oprostiti!

Serbia and Montenegro's Albert Nadj practices with a ball during a World Cup training session in Billerbeck June 12, 2006.   REUTERS/Goran Tomasevic (GERMANY) - RTR1ED7C
REUTERS

Navode majke ubrzo je potvrdio i sin Nemanja.

- Stidim se svog oca i javno ga se odričem. Želim ga zakopati, želim da više nitko ne čuje za njega! Tukao je majku pred mojim očima, očima mog brata Nikole i male sestre Jane. Jedne noći optužio je moju majku da ga vara s njegovim suigračem Partizana. Tukao ju je i tjerao da prizna - rekao je Albertov sin u razgovoru za Kurir.

- Moj otac je slučaj za psihijatriju! Imao sam 14 godina kada sam svojim očima vidio kako pokušava silovati moju majku. Skinuo joj je odjeću i žlicom za cipele pokušao silovati. Pokušao sam je braniti, ali on me uhvatio za vrat i pribio za ormar. Nakon toga je moju majku tukao istom tom žlicom i pokušao je ugušiti jastukom. Preklinjao sam ga da prestane i da ubije mene umjesto mame. Nije prestajao. Mama je u jednom trenutku tražila da pozovem Hitnu pomoć, a on je mrtav-hladan rekao: 'Bolje zovi mrtvačnicu'.

U cijeli slučaj se uključila i policija koja je pozvala aktere na saslušanje. Albert se od optužbi brani da je cijela priča izmišljena i da Jelena samo želi njegov novac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:16