FRANCUSKA U ŠOKU

ISTRAGA NESTANKA ČETVEROČLANE OBITELJI ZAVRŠILA JEZIVIM OTKRIĆEM Šogor se slomio na policiji i sve ispričao: 'Počelo je svađom oko nasljedstva'

Brigitte, Sébastien i Pascal Troadec, u kutu dolje desno: Charlotte Troadec
 Facebook

Četveročlanu obitelj Troadec, koja je nestala 16. veljače ove godine, ubio je šogor oca obitelji, otkrio je izvor blizak istrazi. Kako prenosi Daily Mail, šogor je pred policijom priznao kako je zlodjelo počinio radi prepirke o nasljedstvu.

Radi se o neočevikanom obratu u slučaju koji je šokirao cijelu Francusku. Pascal Troadec i njegova supruga Brigitte, oboje 49-godišnjaci, nestali su 16. veljače zajedno s njihovim 21-godišnjim sinom Sebastienom i 18-godišnjom kćeri Charlotte.

Nakon što je policija pretražila njihov stan, pronašli su tragove krvi oba roditelja i sina, no ne i kćeri, a otkriveno i je da je netko pokušao ukloniti tragove.

Pascal Troadec je prije nekog vremena naslijedio zlatnike i zlatne poluge koje su pripadale njegovom pokojnom ocu. Potrošio je novac od prodaje na kupovinu novog Audija i BMW-a.

No, njegov šogor Hubert C. je smatrao kako njegova bivša supruga, Lydie Troadec, nije dobila svoj dio obiteljskog nasljedstva.

Nakon svađe u obiteljskom domu Troadecovih u Nantesu, zatukao je cijelu obitelj tupim predmetom, a potom je pokušao prekriti tragove.

- Osumnjičeni je priznao ubojstvo cijele obitelji u svađi oko nasljedstva, rekao je izvor blizak istrazi.

- Ostat će u pritvoru, gdje će čekati suđenje za ubojstvo, kazao je izvor. Neslužbeno se doznaje kako se u pritvoru nalazi i Lydie Troadec.

Gdje se nalaze tijela ubijenih, još nije poznato. Prošlog je tjedna jedan džoger pronašao traperice u čijem je džepu bila zdravstvena iskaznica Charlotte Troadec. Hlače su otkrivene u gradiću više od 200 kilometara sjeverozapadno od Nantesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:49