ŽIVOTNA PITANJA

JEAN-CLAUDE JUNCKERA ZANIMALO BAVI LI SE MIRO CERAR U SLOBODNO VRIJEME GOLFOM ILI SEKSOM Slovenska televizija slučajno zabilježila ovaj razgovor

 JOHN THYS / AFP

Iako je posjet Jeana-Claudea Junckera Sloveniji posvećen pitanjima budućnosti Europske unije, očito se razgovaralo i o drugim temama pa su tako mikrofoni jedne slovenske televizije uhvatili predsjednika Europske komisije i premijera Miru Cerara u kratkoj razmjeni iskustava o golfu i seksu.

Šaljivi razgovor u parku rezidencije na Brdu kod Kranja snimila je i objavila na svom facebook profilu televizijska postaja POP-TV, a već ima na desetke tisuća pregleda.

Čini se da je dobro raspoloženi Juncker želio znati kako se slovenski premijer rekreira, pa ga je upitao, ne znajući da su kamere i mikrofoni uključeni, igra li golf.

Ne igram, odgovorio mu je Cerar.

"Aha.. ili se seksaš ili igraš golf?", nastavio je s pitanjima Juncker.

Cerar se odlučio za seks.

"A ja... ništa od toga", rekao je uz smijeh deset godina stariji Juncker.

Sudeći po snimci slovenski se premijer našao pomalo zatečen iako mu je poznato kako predsjednik EK-a zna zbijati šale. Juncker mu je lani na uvodnom fotografiranju čelnika EU-a prije početka jednog od summita prišao s leđa, dlanovima mu zaklopio oči i onda zatražio da pogodi tko je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:50