DRAMA

KRVAVI BALKANSKI LJUBAVNI TROKUT Hrvat u Beču izbo bivšu ljubavnicu i njezina novog momka

Ilustracija
 Herwig Pramme / REUTERS

Policija u Beču uhitila je 51-godišnjeg Hrvata zbog napada na bivšu djevojku, po nacionalnosti Srpkinju, i njezinog novog partnera koji je državljanin BiH, piše austrijski Kurier.

Napad se dogodio u nedjelju navečer u četvrti Wien-Brigittenau, a osumnjičeni je istukao ženu te kuhinjskim nožem zadao ubodnu ranu njezinom partneru. I žena i njezin partner odvedeni su u bolnicu nakon napada, dok je muškarca privela policija, javlja Kurier.

Sam zločin počinjen je nakon što je žena oko 20:30 otvorila vrata bivšem dečku koji je neprekidno lupao zahtijevajući da ga pusti unutra. Čim ga je pustila muškarac je navalio na nju nožem koji je imao oštricu dugu osam centimetara, no ona je u prvi mah uspjela pobjeći napadaču koji se potom okomio na njezinog partnera, skrivenog iza vrata. Napadač ga je odmah ubo nožem kroz vrata u rame zadavši mu ranu široku jedan centimetar, kazao je glasnogovornik policije Paul Eidenberger.

Nakon toga se Hrvat opet okomio na Srpkinju, povukao je za kosu te izmlatio, a potom zajedno s njom napustio apartman. Ubodeni muškarac iskoristio je priliku i odmah nazvao policiju koja je privela napadača na kolniku ispred njegovog stana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:01