JEDNA OSOBA MRTVA

MASOVNA PUCNJAVA U AMERIČKOM NOĆNOM KLUBU Velika potjera u Cincinnatiju: Više napadača ustrijelilo najmanje 15 ljudi pa se dali u bijeg

 Cincinatti Police/Handout / REUTERS

Policija u američkom gradu Cincinnatiju u noći sa subote na nedjelju pokrenula je veliku potjeru za zasad neidentificiranim napadačima koji su zapucali u jednom noćnom klubu i pritom ustrijelili najmanje 15 osoba.

Kako javlja lokalna televizijska postaja WLWT, jedna od ustrijeljenih osoba je izgubila život, dok je ostalima pružena liječnička pomoć. Prema prvim informacijama, dio ozlijeđenih je u životnoj opasnosti.

Do pucnjave je došlo u noćnom klubu Cameo oko 1 sat po lokalnom vremenu, u trenutku kada je u klubu bilo nekoliko stotina ljudi. Čim je otvorena paljba, nastala je panika i potpuni kaos. Dobar dio posjetitelja se dao u bijeg, a policija ih traži kako bi ih mogla ispitati.

- Noćas se dogodila strašna stvar, imamo veći broj žrtava. Pred nama je duga noć kako bismo riješili ovaj slučaj, jedan od najtežih u mojoj 20-godišnjoj karijeri, izjavio je pomoćnik načelnika lokalne policije Paul Neudigate.

Vjeruje se da je u klub upalo više napadača, ali njihov motiv zasad nije jasan.

Police cars are seen parked outside the scene of a shooting at the Cameo Nightlife club in Cincinatti, Ohio, U.S. March 26, 2017.   Cincinatti Police/Handout via Reuters ATTENTION EDITORS - THIS PICTURE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. EDITORIAL USE ONLY.
Cincinatti Police/Handout / REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:08