NEOBIČAN SLUČAJ

'MOJA STVAR JE ŠTO RADIM PRIJE 9 SATI' Sutkinja se valjala gola po stolu u sarajevskoj Palači pravde

 Dnevni avaz

Neobičan slučaj sutkinje Vrhovnog suda FBiH koja gola pleše, vježba, čita novine i leži na radnom stolu u svom uredu u sarajevskoj Palači pravde zabavlja bosanskohercegovačku javnost, otkako su je snimili fotoreporteri Dnevnog avaza.

Sutkinja, čiji identitet nije otkriven, trebala bi biti udaljena s radnog mjesta dok se priča ne rasvijetli do kraja. Navodno ju je u uredu saslušala i policija, jer su građani dojavili kršenje javnog reda i mira.

Leži vježba, bez zavjesa

Policiji je rekla kako njezino radno vrijeme počinje u 9, a što ona radi do tada njezina je stvar. Fotografije sutkinje ekshibicionistkinje objavljene su 17. svibnja. Na njima se vidi kako posve gola leži i vježba na radnom stolu pored prozora s razmaknutim zavjesama. Stanari i zaposlenici u okolnim zgradama, a direktan pogled na sutkinjine ekshibicije imali su ljudi iz kantonalne i općinske administracije koji rade u zgradi preko puta, ispričali su kako se sutkinja tako opušteno ponašala danima. Odmah nakon objave istragu je započeo i Ured disciplinskog tužitelja Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća (VSTV) BiH.

Maknuta s posla

Čelnik Ureda Arben Murtezić novinarima je potvrdio da je odmah podnesen zahtjev za privremeno udaljenje s radnog mjesta, a očekuje se da će Prvostupanjska disciplinska komisija VSTV-a odluku donijeti idućih dana. Sutkinji je ponuđen smještaj u klinici za psihijatriju, no ona je to odlučno odbila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:41