JE LI ON UBOJICA?

Na grobu ubijene srpske pjevačice uhićen muškarac. Nitko od obitelji nije znao tko je on

 Facebook

Prošlo je već 40 dana od ubojstva srpske pjevačice Jelene Marjanović. Obitelj se okupila na njezinom grobu, no posjet nije prošao u miru, piše Kurir.

Naime, prije njih na groblje je stigao i muškarac u bijelom dresu s brojem 11 i imenom srpskog nogometaša Siniše Mihajlovića.

Njegovo pojavljivanje izazvalo je uznemirenost kod obitelji pjevačice i njezinog supruga jer nitko od njih, uključujući i Jelenine prijatelje, ne zna tko je muškarac koji ima oko 30 godina. Na groblje je ubrzo stigla policija koja ga je oko podne privela u razgovor.

Beživotno tijelo pjevačice pronađeno je 3. travnja na Borči nakon što je njezin suprug Zoran Marjanović prijavio njezin nastavak. Za njezino ubojstvo sumnjičio se i on, no na mjestu zločina nisu pronađeni njegovi tragovi.

Prema dosadašnjim dokazima, Jelena je navodno poznavala svog ubojicu koji je imao i pomagača. Kriminalist Božidar Spasić u jednom od priopćenja istaknuo je kako smatra da je ubojstvo mlade pjevačice unaprijed pripremljeno, ako ne i naručeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:32