ŽUČNA RASPRAVA

NAPADAČ JE VIKAO 'Ja sam Nijemac!' JEDNA OSOBA MU JE ODVRATILA 'Ti si p***a, eto što si ti!

 Conflict News / Twitter

Jedva punoljetni mladić koji je usmrtio devet osoba u krvavom napadu u šoping centru Olympia u Münchenu snimljen je u žučnoj i agresivnoj raspravi s nekim drugim muškarcem, tijekom koje je vikao "Ja sam Nijemac".

Policija je utvrdila da je napadač 18-godišnjak s njemačkim i iranskim državljanstvom koji nije imao kriminalni dosje.

Na snimci koja se pojavila na Twitteru može se čuti kako jedan muškarac, kojeg ne vidimo na videu, viče prema osobi u crnom koja nervozno šeće na vrhu praznog parkirališta, piše Guardian.

Tijekom njihova nadvikivanja muškarac kojeg ne vidimo čuje se kako upozorava druge ljude pokraj sebe da čovjek na parkiralištu ima pištolj, na što mu ovaj odvraća "J....i Turci!!!"

Kad je čovjek s kojim je navodni napadač raspravljao opet počeo vikati da ovaj ima pištolj i da treba pozvati policiju, napadač je odvratio "Ja sam Nijemac!". Na to je dobio prilično žestoki odgovor u stilu "Ti si p***a, eto što si ti!".

Kada je napadač shvatio da se rasprava snima s balkona počeo je vikati na osobu s kamerom da prestane snimati. Kada mu nije udovoljeno, opet je ponavljao da je on Nijemac i da je rođen u Njemačkoj. Nakon toga je video ubrzo završio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:32