NESVAKIDAŠNJA KRAĐA

NEZAPAMĆEN SLUČAJ U Beču ukraden tramvaj: 'Vozač je otišao na WC, a kad se vratio, vozila više nije bilo'

 Herbert Neubauer / REUTERS

Tramvaj na liniji broj 60 u Beču ukraden je sa stanice oko osam sati ujutro u subotu, javila je austrijska televizija ORF.

Vozilo je kratko zastalo na stanici Rodaun, a kako je kasnije glasnogovornik gradskog prometa Michael Unger rekao: ‘Naš je vozač nakratko izašao iz tramvaja kako bi otišao na zahod i zaključao ga je. Kad se vratio, vozila više nije bilo.’

Na svu sreću tramvaj je bio prazan i nije bilo putnika, piše The Local. Čim je vozač prijavio krađu, isključena je struja na liniji kojom se tramvaj trebao kretati, rekla je glasnogovornica policije Irina Steirer.

Međutim, nepoznati je počinitelj umaknuo policiji, i to bez da ga je itko primijetio i bez svjedoka. Policija sad pregledava snimke nadzorne kamere na toj ruti kako bi identificirala nepoznatog kradljivca. Protiv njega, ili nje, bit će podignuta optužba za provalu i neovlašteno korištenje vozila.

Čini se da je nesuđeni vozač tramvaja poštovao prometne znakove jer prije pronalaska tramvaja nigdje nije prijavljeno kršenje zakona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:07