JEDAN OD TROJICE PREŽIVJELIH

'NISMO IMALI SRCA ODGOVORITI MU...' Preživjeli igrač Chapecoensea se probudio iz kome i postavio pitanje koje je rasplakalo cijelo liječničko osoblje

 Screenshot

Jedan od trojice igrača brazilskog nogometnog kluba Chapecoense koji je preživio zrakoplovnu nesreću u kojoj je poginula 71 osoba još uvijek ne zna za tragediju koja se dogodila.

U padu aviona poginulo je 19 igrača, a od šestero preživjelih bila su trojica nogometaša - Alan Luciano Ruschel, Jackson Ragnar Follmann i Helio Hermito Zampier Neto.

TV Globo javlja kako je Neto, koji se trenutno nalazi na odjelu intenzivne njege u kolumbijskoj bolnici, kada se probudio iz kome, prvo upitao za rezultat utakmice s Atletico Nacionalom na koju su se zaputili avionom.

Televizijska postaja javlja kako su liječnici izbjegavali s njim raspravljati o nesreći po preporuci psihologa koji tvrde da bi saznanje o tragičnoj smrti njegovih prijatelja izazvalo emocionalni šok što bi znatno utjecalo na njegov oporavak.

Naime, Neto je prvi put u subotu skinut s aparata koji su ga održavali na životu i to samo nekoliko dana nakon što je njegov otac otkrio da će Neto moći ponovno igrati nogomet.

- Moj sin je sve bolje i bolje. Upravo su mu operirali nogu i liječnici su potvrdili da će ponovno moći igrati nogomet. Hvala vam na svim molitvama, a mi ćemo se nastaviti moliti jer još uvijek trebamo potvrdu da će se potpuno oporaviti.

U međuvremenu otkriveno je kako je Neto čitao Bibliju prije tragične nesreće. Biblija je, naime, pronađena na mjestu nesreće i predana njegovoj supruzi, koja je otkrila kako sveto pismo uvijek nosi sa sobom, kamo god išao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:01