PUCNJAVA U HOTELU PRAG

OBRAČUN KONTROVERZNIH PODUZETNIKA 'Junak' legendarnog dokumentarca propucao poznatog biznismena, svađa započela zbog djevojaka i njihovih silikona!?

 youtube screenshot

U beogradskom hotelu Prag sinoć je došlo do oružanog obračuna u kojem je ranjen poznati biznismen Predrag Ranković Peconi. Policija sumnja da je poduzetnika propucao Željko Rutović, inače jedan od 'junaka' legendarnog dokumentarca 'Vidimo se u čitulji' u kojem se zorno opisao Beograd tijekom 90-ih za vrijeme sankcija. Glavnu riječ u gradu vodili su mafijaši, a Rutović je jedan od rijetkih iz šarolikog društva koji je ostao živ do danas.

Ipak, više od 20 godina poslije Rutović, koji sebe predstavlja kao uspješnog poduzetnika, mogao bi se konačno naći iza rešetaka. Blic piše da je obično druženje u hotelu naprasno prekinuto kada je Rutović spomenuo djevojke koje su sjedile u društvu Rankovića.

- Rutović je u jednom trenutku rekao Peconiju: 'Kakve su ti ove silikonke?'. Peconi je na uvredu reagirao burno i izbila je svađa. I Rutović i Peconi bili su okruženi svojim osiguranjem, ali nitko od njih nije uspio smiriti situaciju. Rutović je izvadio pištolj i zapucao, a svi hici su Peconija pogodili u noge - kaže izvor 'Blica' upoznat s policijskom istragom.

Ranković je uspješno operiran i u stabilnom je stanju, a napadača traži policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 00:40