DRAMA IZNAD OCEANA

'OSJEĆALI SMO SE KAO U MAŠINI ZA PRANJE RUBLJA!' Pogledajte horor u zraku nakon eksplozije motora, prestravljene putnike šokirala i poruka kapetana

 Screenshot / Instagram

Putnici AirAsia X leta iz Pertha do Kuala Lumpura proživjeli su pravu dramu u zraku nakon što je došlo do ozbiljnog kvara na jednom od motora.

- Nadam se da se svi molite, rekao im je kapetan preko razglasa. 'I ja ću se moliti, i nadajmo se da ćemo sigurno stići kući', kazao je dok se zrakoplov tresao poput veš-mašine.

Zrakoplov Airbus A330 poletio je nešto prije sedam ujutro po lokalnom vremenu, no prošlo je manje od sat vremena leta kada se dogodila eksplozija na motoru na lijevom krilu aviona.

Točni detalji kvara nisu poznati, ali putnici koji su vidjeli motor kroz prozore vidjeli su kako se divljački trese nakon eksplozije, što je treslo i cijeli zrakoplov.

- Mnogo sam plakala, mnogo je ljudi plakalo, pokušavalo nazvati svoje majke i to, ali nismo ništa mogli učiniti, samo smo čekali i vjerovali kapetanu, rekla je putnica Sophie Nicolas za ABC.

Zrakoplov se na kraju vratio u Perth, gdje je sigurno sletio, no troje putnika završilo je u bolnici zbog ozljeda koje su uzrokovale snažne vibracije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:07