NOSTALGIČNI PREDSJEDNIK

'OSJEĆAM SE KAO DA ŽIVIM U ČAHURI' Donald Trump otkrio što mu najviše nedostaje iz starog života

 REUTERS

Nedostaje mi upravljanje automobilom, osjećam se kao da sam u nekoj čahuri i iznenađen u kolikoj mjeri je ovo naporan posao - otkrio je u intervjuu za Reuters aktualni američki predsjednik Donald Trump, osvrnuvši se na svojih prvih sto dana u Bijeloj kući.

- Sviđao mi se moj nekadašnji način života. Zaokupljale su me brojne zanimljive stvari. Sada imam puno više posla nego prije. Zapravo sam mislio da će biti puno lakše i jednostavnije - iskreno je i s nostalgijom progovorio prvi čovjek Sjedinjenih Država.

Rekao je kako i tijekom 'starog života' gotovo nigdje nije imao privatnosti, no iznenađen je, priznao je novinaru Reutersa, u kolikoj je mjeri ona sada još ograničenija.

Otkrio je i da se još navikava na dvadesetčetverosatnu zaštitu tajne službe i brojna ograničenja koja su mu kao predsjedniku SAD-a nametnuta zbog sigurnosti.

- Uistinu ste u nekoj svojoj malenoj čahuri jer je oko vas takva zaštita da sami ne možete nikamo - rekao je Trump. Požalio se kako više ne može biti sam ni za volanom automobila, a jako voli voziti. Sada Bijelu kuću napušta u nekoj od limuzina ili terenaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:43