STRAŠAN ZLOČIN U AMERICI

OTELI JE I IZVADILI JOJ DIJETE IZ UTROBE? Majčino truplo pronašli u rijeci, a beba je, živa i zdrava, danima bila u stanu iz kojega je žrtva nestala

 FACEBOOK

Savanna LaFontaine-Greywind sljedeći mjesec trebala je roditi djevojčicu, ali 22-godišnja Amerikanka iz Farga misteriozno je nestala 19. kolovoza.

Tada je obitelji rekla da ide posjetiti prijateljicu u susjedstvu, a dan poslije kajakaši su pronašli njezino tijelo u rijeci u Moorheadu u saveznoj državi Minnesoti - bilo je omotano samoljepljivom trakom i plastičnom vrećicom, piše Washington Post.

Policija je izvijestila kako je Savannino dijete pronađeno živo i zdravo, i to baš u stanu prijateljice iz kojega se nesretna djevojka nikada nije vratila.

Nagađa se kako je žrtva bila oteta, a postoji mogućnost i da je beba silom izvađena iz njezine utrobe. Zbog Savannine smrti uhićene su dvije osobe - 38-godišnja Brooke Lynn Crews i 32-godišnji William Henry Hoehn. Upravo su oni bili posljednji koji su Savannu vidjeli živu.

Naime, LaFontaine-Greywind došla je u njihov stan kako bi pozirala ženi koja se bavi šivanjem i dizajniranjem odjeće za njezin novi katalog. Savanna je prije nestanka u stanu ostavila novčanik i netaknutu pizzu koju je naručila.

- Nema šanse da bi moja kći, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, samo tako otišla bez pozdrava i objašnjenja. Odmah sam znala da joj se nešto strašno dogodilo - izjavila je žrtvina majka.

Novorođena djevojčica poslije pregleda u bolnici predana je socijalnoj službi.

Osumnjičeni Crews i Hoehn policiji su potvrdili da je malena Savannina kći, ali i dalje ne žele otkriti što se dogodilo majci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:51