BORI SE ZA SLOBODU - I MILIJUNE

PLESAČICA NA ŠIPKI TVRDI DA NIJE NARUČILA UBOJSTVO SUPRUGA MILIJUNAŠA, ŽELI SVOJ DIO OGROMNOG NASLJEDSTVA Ona krivi političare, a njegova obitelj nju

 YouTube

Bivša plesačica na šipki Anna Ziuzina zatražit će od suda da presudi kako ona nije ubila svog supruga milijunaša. Tridesetosmogodišnja Ukrajinka priprema se na ovu akciju, kaže njezin odvjetnički tim, jer se protiv njezine obitelji provodi "politički motivirani progon" koji uključuje ministra vanjskih poslova Borisa Johnsona, koji ju je kako ona tvrdi dao uhititi.

Nada se da bi joj to pomoglo i da dobije udio u dva milijuna funti vrijednosti imovine mrtvog supruga nakon duge pravne bitke s njegovom obitelji. Obitelj mrtvog bogataša pak sumnja da je upravo Ziuzina dala ubiti svog supruga i da joj zato ne bi trebalo pripasti ništa.

Netko ga je zgazio i pobjegao kad se ona vratila u restoran po rukavice

Britanski IT konzultant Pring poginuo je, naime, na dan njihove godišnjice braka nakon što ga je nepoznati počinitelj pregazio i pobjegao s mjesta nesreće na cesti van Kijeva.

Bivša plesačica je tada ispričala da su uživali na večeri povodom godišnjice i da se nesreća dogodila kad su nakon toga prelazili cestu da bi ulovili taksi za povratak u grad. Shvatila je da je u restoranu zaboravila rukavice pa se htjela brzo vratiti po njih, a nesreća se dogodila kad je ona otišla. Jedan svjedok je sudu ispričao da ju je vidio kako obavlja telefonski poziv kad se vratila u restoran, prenosi Sky News.

Dok se tužitelji na strani obitelji poginulog pokušavaju izboriti da se upravo nju osumnjiči i optuži za ubojstvo, Ziuzina se želi izboriti da je se oslobodi sumnji, a u prilog joj može ići činjenica da sud nema dovoljno dokaza da je zaista naručila ubojstvo, a ne znaju ni tko je počinitelj.

'Ukrajina samo želi biti dobra s Britancima'

Odvjetnik Ukrajinke kazao je da se na njegovu klijenticu sad već vrši politički pritisak i da je zbog toga izmišljena cijela priča. Odvjetnik je na sudu rekao da sumnjaju da ministar vanjskih poslova stvara pritisak na ukrajinske vlasti da je progone.

Motiv za tako nešto jest što ukrajinske vlasti žele zadržati dobre odnose s britanskom vlasti, a poginuli bogataš dolazi upravo iz Velike Britanije.

Ziuzina sada živi u Marbelli s novim partnerom Ivanom Listerom, bogatim britanskim poduzetnikom, četverogodišnjom kćerkom i još jednom bebom koju je rodila u veljači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:26