JEZIVI NAPAD

POGLEDAJTE TRENUTKE STRAHA I KAOSA NA KONCERTU JASONA ALDEANA! Policija objavila fotografiju žene koja je putovala s napadačem!

 
 Screenshot: YouTube / Reuters

Osumnjičeni za ubojstvo najmanje 20 osoba i 100 ozlijeđenih u napadu vatrenim oružjem na glazbenom festivalu u Las Vegasu je ubijen, rekao je u ponedjeljak šerif Las Vegasa Joe Lombardo.

Također je dodao da među preminulima ima i policajaca i da je policija u potrazi za Azijatkinjom Marylou Danley, koja je navodno putovala s napadačem i trenutno je u bijegu. Njezinu je sliku policija objavila na svojem Twitter profilu.

Policija provodi istragu nakon što je napadač otvorio vatru blizu kockarnice Mandalay Bay, a dnevnik The New York Times izvijestio je da se napad dogodio na festivalu country glazbe.

Pucnjava je počela u 22.30 po lokalnom vremenu, odjeknulo je nekoliko desetaka hitaca, vjeruje se iz automatske puške, a odmah je prekinut nastup country pjevača Jasona Aldeana, piše agencija dpa.

Pucnjevi su trajali više od minute, a stotine ljudi potražilo je sklonište ili pokušalo pobjeći s koncerta, dodaje njemačka agencija. Na internetu su se pak pojavile jezive snimke pucnjave, to jest panike i kaosa koja je nastala na koncertu nakon što je napadač otvorio vatru.

zodiGpCdBzQ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:59