PROBLEMI I ZA INSTAGRAM

PROBLEMI S FACEBOOKOM Tisuće korisnika ne može se logirati, neki su to pametno iskoristili: 'Razgovarao sam s obitelji. Čine se kao dragi ljudi'

 
 Regis Duvignau/File Photo / REUTERS

Mnoštvo korisnika Facebooka i Instagrama prije nekoliko sati je prijavilo probleme s pristupanjem svojim profilima, a većina od njih je rekla da je je stranica "potpuno pala", jednako u desktop i mobilnoj varijanti.

Neki su na ekranu dobili i poruku da stranica prolazi kroz redovno održavanje, a problemi su se počeli javljati oko 15:15 po našem vremenu, piše portal Down Detector koja prati pad prometa na web stranicama, pišu strani mediji.

Dobar dio korisnika mogao je pristupiti stranici, ali nisu mogli pisati postove, otvarati neke fotografije ili slati poruke. Neki, opet, nisu imali nikakvih problema.

Još uvijek nije poznato zbog čega je došlo do problema, koji su već pojavili i početkom tjedna zbog čega se kompanija ispričala korisnicima.

Mnogi su u svemu vidjeli i prostor na šalu, koju su izrazili, jasno, preko Twittera. Tako je jedan korisnik napisao da je zbog problema s Facebookom nakon dugo vremena razgovarao sa svojom obitelji i da se "čine kao pristojni ljudi".

Neki su sjetili i svojeg omiljenog crtića...

... a neki se ponadali da ovo internet nije sljedeći na redu i da nam se sprema apokalipsa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:07