PROSVJED DILDOA

Prvog dana nastave na Sveučilištu Texas svi su studenti došli s ogromnim penisima na torbama

 Instagram

Na Sveučilištu Texas nastava je počela u srijedu, a to je ujedno bio i prvi dan otkako na tom fakultetu studenti mogu nositi oružje. Međutim, ondje ćete prije vidjeti ogromne vibratire i dildoe nego pištolje, pišu američki mediji.

Naime, studenti na taj način protestiraju protiv odluke da se smije nositi skriveno oružje, ali ne i seksualna pomagala. Mnogi zato dildoe, što je veće moguće, otvoreno nose pričvršćene na svoje ruksake ili oko pojasa poput pištolja.

'Ti nosiš pištolj na nastavu? A ja nosim ogromni dildo! On će nas jednako učinkovito zaštititi od psihopatskih napadača kao i puška, a puno je sigurniji za rekreaciju! ' napisali su organizatori prosvjeda na Facebook stranici.

Akciju pod nazivom 'Cocks not glocks' pokrenula je studentica Jessica Jin koja je za tu prigodu kupila i oko 4.000 dildoa i podijelila ih kolegama na fakultetu.

'Zašto bismo morali ostaviti dildoe kod kuće, ako ljudi ne žele ostaviti svoje puške kod kuće? Nosite ih otvoreno i s ponosom!', objavila je na Facebooku u čemu ju je podržalo oko 10.000 studenata od ukupno 50.000 koji pohađaju fakultet.

Mnoge je dildoe kupila, no mnogo ih je i dobila kao donaciju od tvrtki i seks-shopova koji su je odlučili podržati u njezinoj miroljubivoj i duhovitoj nakani. Međutim, svi nositelji dildoa mogli bi se naći u problemima jer je na fakultetu najstrože zabranjena javna opscenost. Upravo zato Jessica želi upozoriti na svu apsurdnost zakona koji dozvoljava puške, ali ne i tako bezazlene stvarčice poput dildoa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:42