UŽAS U FREIBURGU

RIJEŠEN MISTERIJ HORORA KOJI JE ZAPREPASTIO NJEMAČKU? Kći dužnosnika Europske unije silovana i ubijena, policija uhitila maloljetnika iz Afganistana

 Facebook

Njemačko tužiteljstvo objavilo je da se 17-godišnji afganistanski imigrant, koji je ušao u državu prošle godine, sumnjiči za silovanje i ubojstvo 19-godišnje studentice u Freiburgu, piše AP.

Neimenovani Afganistanc sumnjiči se na temelju snimke prometne kamere pokraj mjesta zločina, objavio je u subotu tužitelj iz Freiburga, Dieter Inhofer. Još važnije, Inhofer je potvrdio da tinejdžera, koji s obitelji živi u tom području, uz mjesto zločina veže i DNA dokaz.

Uhićenik za sada nije davao nikakve izjave, ali razni tabloidi prenose da je priznao krivnju za zločin, a njegova se osuda može očekivati početkom sljedeće godine.

Ubijena studentica, Maria Ladenburger, nestala je iz svojeg doma 16. listopada, a njezino je tijelo pronađeno u rijeci Dreisam sljedećeg dana. Kobne se noći vraćala s tuluma, a napadnuta je na biciklističkoj stazi.

Maria je tijekom svojeg slobodnog vremena navodno volontirala u centru za izbjeglice u Freiburgu, a britanski tabloidi također pišu da je njezin otac visoko pozicionirani dužnosniku Europske unije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:30