STRAŠNA SUDBINA

RIJEŠEN MISTERIJ NESTALE TINEJDŽERKE Danima su je silovali, a zatim ubili i bacili aligatorima

 Facebook

Tinejdžerka koja je nestala 2009. godine u Južnoj Karolini navodno je doživjela stravičnu sudbinu, otkrio je zatvorenik Taquan Brown, koji je istražiteljima FBI-a ispričao kako je on jedan od zadnjih ljudi koji su je vidjeli.

Brittanee Marie Drexel, koja je tada imala samo 17 godina, navodno je bila višestruko silovana tijekom nekoliko dana, a potom su je silovatelji ustrijelili i njezino tijelo bacili aligatorima.

Brown je FBI-u ispričao kako je svratio do 'bukse' u McClellanvillu, gdje je zatekao Da'Shauna Taylora, tada 16-godišnjaka, i nekolicinu drugih muškaraca kako 'seksualno zlostavljaju Brittanee Drexel'.

Brown je potom otišao u dvorište iza kuće, kako bi dao novac Taylorovom ocu, Shaunu Tayloru. Dok su njih dvojica pričali, Brittanee je pokušala pobjeći.

Ubrzo su je uhvatili, a jedan od njezinih zločinitelja potom ju je izmlatio pištoljem i unio natrag u kuću. Brown tvrdi kako je zatim začuo dva hica.

Sljedeći put kad ju je vidio, njezino tijelo su umatali i iznosili iz kuće.

Policija nikada nije pronašla njezino tijelo, no FBI-ev agent Gerrick Munoz je otkrio kako je nekoliko svjedoka potvrdilo istražiteljima da je bačena u baru punu aligatora.

Brittanee je zadnji put snimljena 25. travnja 2009. godine, kada je izlazila iz hotela Blue Water u Myrtle Beachu, gdje je odsjela protivno željama svojih roditelja.

FBI vjeruje kako ju je Da'Shaun Taylor pokupio u Myrtle Beachu i odvezao do McClellanvillea. Tamo ju je 'iznajmljivao' prijateljima dok njezin nestanak nije privukao preveliku medijsku pažnju, nakon čega su je ubili i riješili se tijela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:00