NJEMAČKA

SEKSALI SU SE NA CESTI, PILI KAO SMUKOVI, A JEDAN OD NJIH JE RAZGRNUO OGRTAČ I MAHAO PIŠTOLJEM Suspendirano 220 policajaca angažiranih na summitu G20

 Profimedia

Oko 220 berlinskih policajaca poslano je kući iz Hamburga, nakon što su optuženi za seks u javnosti, uništavanje javne imovine i zlouporabu službenog oružja, piše Deutsche Welle.

Hamburška policija zatražila je pomoć berlinske policije za osiguravanje summita skupine G20, na kojem će sudjelovati i Donald Trump, Vladimir Putin, Angela Merkel, Emmanuel Macron i drugi vodeći svjetski političari i koji bi se trebao održati u Hamburgu, no berlinski su policajci napravili takve izgrede da su ih doslovno potjerali doma.

Predstavnik berlinske policije potvrdio je izjave svjedoka koji su tvrdili kako su se policajci ponašali kao da su pušteni s lanca: upuštali su se u seks na javnom mjestu, opijali su se, mahali oružjem, a zajedno su i urinirali sa zida. Jedna je policajka čak izvela striptiz pred kolegama u kojem je ostala bez svega na sebi. Osim službenog pištolja...

- Bilo im je dosadno. Nije bilo televizije, rekao je glasnogovornik berlinske policije Thomas Neuendorf.

- Ali ne možete se jednostavno seksati na otvorenom!, dodao je.

Neuendorf je priznao je kako se radi o velikoj sramoti za berlinsku policiju, čiji su pripadnici bili smješteni u bivši centar za prihvat izbjeglica u Bad Segebergu.

Građani su se ubrzo nakon dolaska berlinskih policajaca počeli žaliti na štete po gradu i neprikladno ponašanje, što se odnosilo i na jednog policajca koji je u kućnom ogrtaču mahao službenim pištoljem. Dužnosnici hamburške policije ubrzo su zamolili svih 220 berlinskih policajaca da se vrate kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:54