PJEVALA JE DOK IH JE VOZILA

SNIMALA SE ZA VOLANOM, PA IZAZVALA STRAŠAN UDES Uhićena 18-godišnjakinja, poginula njena sestra (14): 'Molim te, probudi se. J****, ubila sam sestru'

 REUTERS / ILUSTRACIJA

Uhićena je 18-godišnjakinja iz Kalifornije jer je osumnjičena da je kriva za nesreću u kojoj je poginula njezina 14-godišnja sestra. Obdulia Sanchez snimala je samu sebe za volanom i uživo prenosila na Instagramu kako pjeva, a onda je izgubila kontrolu nad vozilom, što je uzrokovalo nesreću.

Automobil je pri velikoj brzini počeo kliziti iz jedne trake u drugu, probio je sigurnosnu ogradu, odletio na livadu pokraj ceste i tamo se prevrnuo. Video koji je bio u prijenosu uživo i dalje je snimao, vidjelo se i čulo Obduliju kako prilazi svojoj teško ozlijeđenoj 14-godišnjoj sestri Jacqueline Sanchez Estradi.

Snimku je Instagram uklonio nakon nekoliko sati, no na njoj se moglo čuti Obduliju kako u panici prilazi sestri i moli je da se probudi: - Jacqueline, molim te probudi se. J****, ubila sam svoju sestru, okej? Znam da idem doživotno u zatvor - buncala je Obdulia.

U istoj nesreći teško je ozlijeđena još jedna 14-godišnjakinja. Sky News javlja da je 18-godišnjakinja sad u pritvoru, a braniti se može sa slobode ako uplati 300 tisuća dolara jamčevine.

Policija je utvrdila da je bila pod utjecajem određenih opijata, zasad je terete da je takva uzrokovala tešku prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom, a u utvrđivanju svih okolnosti koriste i snimku koju im je Instagram ustupio kao dokaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:02