DRAMA NA LETU IZ AMSTERDAMA

ŠOKIRANI PUTNICI KROZ PROZOR AVIONA UGLEDALI RASPUKNUTU GUMU 'Svi su plakali i grlili se'

Putnički zrakoplov koji je jučer letio iz Amsterdama za Manchester sa 76 putnika bio je prisiljen sletjeti nakon što mu je pri polijetanju puknula guma.

Kapetan i posada nisu bili svjesni problema sve dok jedan putnik nije pogledao kroz prozor i vidio razletjelu gumu te im kazao.

Avion je hitno sletio na aerodrom u Birminghamu jučer poslijepodne, a prestrašeni putnici su se prije slijetanja počeli jecati i grliti se.

Na tlu ih je čekala Hitna pomoć, no avion je sletio sigurno i nitko nije ozlijeđen.

Aerodrom u Birminghamu bio je zatvoren pola sata, no uskoro ponovno otvoren, nakon što su putnici koji su bili na letu iz Amsterdama prevezeni autobusom do Manchestera.

- Pogledali smo kroz prozor i vidjeli raspuknutu gumu. Pozvali smo potom stjuardesu koja nije mogla vjerovati što se dogodilo. Kazala je pilotu koji je potom na razglas sve informirao. Bilo je strašno, par iza mene bio je vrlo uznemiren. Počeli su plakati i grliti se. Ja sam mislio da ćemo se izvući i da će sve biti u redu - kazao je Suhail Ahmed-Qadri iz Manchestera.

Glasnogovornik niskobudžetnog avioprijevoznika Flybe kazao je kako je zrakoplov prisilno sletio predostrožnosti radi nakon što su uzeli u obzir vjetar koji je tu manje puhao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:27